AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol kola olmak

Kahve falında kol kola olmak

Kahve falında kol kola olmak imkânların çok daha iyi olacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kol kola olmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız veya girişiminiz ilginç şekilde olumlu bir gelişme nedeni olabilir.

Kahve falında kol kola olmak unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyle kol kola gezmek yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyle kol kola yürümek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, yanlış kişilere denk geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında biriyle kol kola gezmek yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında erkekle kol kola girmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında kol kola girmek içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakanla kol kola yürümek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşınla kol kola gezmek gelirini de büyük oranda arttıracağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir