AnaSayfa / Genel / Kahve falında kola doldurmak

Kahve falında kola doldurmak

Kahve falında kola doldurmak başını borçlardan kaldıramayacağına, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına işarettir.

Kahve falında kola doldurmak gördüyseniz:

  • Farklı dürtülerle hareket eden kişilerden uzak durun.

Kahve falında kola doldurmak kötü olayların meydana geleceğine, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına alamet eder.

Kahve falında sağ kola saat takmak daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle kol kola yürümek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına işarettir.

Kahve falında buzlu kola görmek küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kola girmek zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında marketten kola almak var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, yeni işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kola görmek hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine delalettir.

Kahve falında kola künye takmak büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir