AnaSayfa / Genel / Kahve falında kola içmek

Kahve falında kola içmek

Kahve falında kola içmek çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, maddi güç sahibi olacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kola içmek gördüyseniz:

  • Maddi, sanatsal veya romantik konular daha önceki halinden çok daha hızlı şekilde ilerlemeye başlıyor.

Kahve falında buzlu kola içmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı kola içmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalettir.

Kahve falında siyah kola içmek doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kana kana kola içmek çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kola içmek büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle kol kola yürümek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine delalettir.

Kahve falında kola dökmek işe gösterilen ilginin artacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyle kol kola girmek sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir