AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle kol kola girmek

Kahve falında biriyle kol kola girmek

Kahve falında biriyle kol kola girmek sorunların yeni sorunlar doğuracağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, her hayalini de gerçekleştireceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına işaret eder.

Kahve falında biriyle kol kola girmek gördüyseniz:

  • Fazla bonkör olmanız size bazı açılardan kaybettirebilir.

Kahve falında bir erkekle kol kola girmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle kol kola girmek sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kol kola girmek işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, her zaman evlatlarına destek olacağına delalettir.

Kahve falında biriyle kol kola girmek yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına işaret eder.

Kahve falında erkekle kol kola girmek ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, elinin kolunun bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında kol kola olmak sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyle kol kola gezmek fal sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında biriyle kol kola gezmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir