AnaSayfa / Genel / Kahve falında kola iğne yapmak

Kahve falında kola iğne yapmak

Kahve falında kola iğne yapmak iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına alamet eder.

Kahve falında kola iğne yapmak gördüyseniz:

  • Parasal şansınızda ani bir yükseliş olabilir.

Kahve falında kola iğne yapmak yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında kola iğne vurulmak aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kola ağda yapmak bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kola istemek aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliyle kol kola yürümek yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kola şişesi görmek hayallerini gerçekleştireceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında kola fanta görmek kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine tabir olunur.

Kahve falında bardakta kola görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir