AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzlu kola görmek

Kahve falında buzlu kola görmek

Kahve falında buzlu kola görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, temize çıkacağına, çok başarılı işlere girileceğine, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında buzlu kola gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz size keyif verebilir.

Kahve falında buzlu kola görmek gözyaşına ve kedere boğulacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına işarettir.

Kahve falında buzlu kola içmek şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında kola sarılmak aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, sorunların günden güne daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kola altın künye takmak hakkını yedirtmeyeceğine, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına delalet eder.

Kahve falında erkekle kol kola yürümek zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında kutu kola görmek sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kola doldurmak çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı kola görmek yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, gelir kaybedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir