AnaSayfa / Genel / Kahve falında kola görmek

Kahve falında kola görmek

Kahve falında kola görmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, istediği arabaya bineceğine, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kola gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyi planlarınıza dahil etmek için gayret gösterebilirsiniz.

Kahve falında kol kola girmek yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sağ kola altın bilezik takmak işinde en iyisi olacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında bardakta kola görmek karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, aradığı kişiyi bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kola altın künye takmak üzerindeki kötü imajı sileceğine, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında marketten kola almak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına alamet eder.

Kahve falında başbakanla kol kola yürümek yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, haksızlık edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kola ağda yaptırmak sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine inanılır.

Kahve falında kola yazı yazmak uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir