AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle kol kola yürümek

Kahve falında biriyle kol kola yürümek

Kahve falında biriyle kol kola yürümek aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine rivayet eder.

Kahve falında biriyle kol kola yürümek gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişiklikler gerginliğinizin azalmasına yardım edebilir.

Kahve falında başbakanla kol kola yürümek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, yaşam tecrübesi edineceğine tabir olunur.

Kahve falında erkekle kol kola yürümek yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kızla kol kola yürümek sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyle kol kola yürümek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine delalettir.

Kahve falında biriyle kol kola yürümek ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, başı sıkışanın derdine çare bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkekle kol kola yürümek yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine yorulur.

Kahve falında kol kola yürümek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında kol kola görmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir