AnaSayfa / Genel / Kahve falında kola girmek

Kahve falında kola girmek

Kahve falında kola girmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, çekilen hasretin biteceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kola girmek gördüyseniz:

  • Evinizi yaşadığınız yeri veya standartlarınızı geliştirmenizi sağlayacak adımlar atabilirsiniz.

Kahve falında erkekle kol kola girmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, yeni planlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle kol kola girmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında kola girmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına inanılır.

Kahve falında bir erkekle kol kola girmek kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine işarettir.

Kahve falında kol kola girmek gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına rivayet eder.

Kahve falında biriyle kol kola girmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına yorulur.

Kahve falında kola çalmak ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, işlerinin duracağına yorulur.

Kahve falında biriyle kol kola gezmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir