AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol saati denemek

Kahve falında kol saati denemek

Kahve falında kol saati denemek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında kol saati denemek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için güzel şeyler yapma ihtimaliniz varsa, kendinizi tutmamalı veya uzlaşılması gereken konularda ödünler vermemelisiniz.

Kahve falında kol saati denemek hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına alamet eder.

Kahve falında yeni elbise denemek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyafetler denemek uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında yeni ayakkabı denemek güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında elbise denemek ve almak ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözlük denemek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında çok ayakkabı denemek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine delalet eder.

Kahve falında yüzük denemek daha fazla kazanç getireceğine, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir