AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kol saatini görmek

Kahve falında kendi kol saatini görmek

Kahve falında kendi kol saatini görmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında kendi kol saatini gördüyseniz:

  • İşiniz veya kariyerinizle ilgili planlarınız mükemmel görünüyor.

Kahve falında kol saat kordonu görmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, daha fazla başarı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın kol saati görmek içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında kol saati hediye almak uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında altın kol saati hediye almak dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına inanılır.

Kahve falında parlak kol saati takmak hasret gidereceğine, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında birden fazla kol saati görmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kol saat vermek işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kol saatini unutmak daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, onun her zaman başında olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir