AnaSayfa / Genel / Kahve falında arsa pazarlığı yapmak

Kahve falında arsa pazarlığı yapmak

Kahve falında arsa pazarlığı yapmak bir süre bu durumun devam edeceğine, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, keyfin kaçacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, sevinç dolu haberler alacağına tabir olunur.

Kahve falında arsa pazarlığı yapmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaş, akraba ya da komşunuzla yaşayabileceğiniz bir problem sevdiğiniz bir kişiyle ilişkinizi etkileyebilir.

Kahve falında arsa pazarlığı yapmak işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata yorulur.

Kahve falında araba pazarlığı yapmak kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına delalet eder.

Kahve falında koyun pazarlığı yapmak küs olduğu kişilerle barışacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pazarlık yapmak doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında ev almak için pazarlık yapmak alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine delalet eder.

Kahve falında ev pazarlığı yapmak arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, doğruluğu bulacağına alamet eder.

Kahve falında ev almak için pazarlık etmek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, kendi işinin sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şeytanla pazarlık etmek borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir