AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının arsasını görmek

Kahve falında başkasının arsasını görmek

Kahve falında başkasının arsasını görmek sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, malını ve canını riske edeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının arsasını gördüyseniz:

  • Her şeyin ne kadarının sizi tam olarak içine aldığını iyi gözlemlemelisiniz.

Kahve falında küçük arsa görmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında arsa tarla görmek sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arsa ölçmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine alamet eder.

Kahve falında arsa aramak çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine delalet eder.

Kahve falında arsa satmak böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, koltuğunun yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında arsa pazarlığı yapmak iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz kenarında arsa görmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine delalettir.

Kahve falında büyük bir arsa görmek dünya mallarının çoğalacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir