AnaSayfa / Genel / Kahve falında arsa almak

Kahve falında arsa almak

Kahve falında arsa almak ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arsa almak gördüyseniz:

  • Sosyal açıdan hareketlilik sürüyor.

Kahve falında arsa alıp satmak çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında arsa sattığını görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna alamet etmektedir.

Kahve falında arsa pazarlığı yapmak uğranılan zararın telafi edileceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arsa almaya çalışmak Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına işaret eder.

Kahve falında kazılmış arsa görmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil arsa görmek sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arsa hediye almak amacına ulaşmayı başaracağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arsa almak istemek yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir