AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev arsa görmek

Kahve falında ev arsa görmek

Kahve falında ev arsa görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, işlerinin toparlanacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında ev arsa gördüyseniz:

  • Sağlığınızla veya yakınlarınızın sağlıklarıyla ilgili problemler söz konusu olabilir.

Kahve falında ev arsa görmek atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arsaya ev yaptırmak alim ve bilge insan olacağına, gözünün yaşını sileceğine delalet eder.

Kahve falında arsa ve ev görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında arsa alıp ev yapmak samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında arsaya ev yapmak maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında ev ve arsa almak uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arsa alıp ev yaptırmak dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında boş bir arsa görmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir