AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük arsa görmek

Kahve falında küçük arsa görmek

Kahve falında küçük arsa görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine işaret eder.

Kahve falında küçük arsa gördüyseniz:

  • Yaşadığınız ortama aşırı bağımlılığınız bazı şeyleri engelliyor olabilir.Yerleşik alışkanlıklarınızdan vazgeçmek sizi bir hayli korkutuyor.

Kahve falında küçük arsa görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında büyük bir arsa görmek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına rivayet eder.

Kahve falında arsalar görmek girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arsa tapusu almak çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına yorulur.

Kahve falında arsa almak istemek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, onlara hayrının dokunacağına inanılır.

Kahve falında mezarlıktan arsa almak ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına delalettir.

Kahve falında yeşil arsa görmek sorunlarının günden güne artacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine işarettir.

Kahve falında arsa kazmak maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir