Kahve falında babanın kolunun kırıldığını görmek

Kahve falında babanın kolunun kırıldığını görmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kafa dağıtacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, zengin bir hayat süreceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına işarettir.

Kahve falında babanın kolunun kırıldığını gördüyseniz:

  • Fiziksel dağınıklığınız olabilir.

Kahve falında babanın kolunun kırıldığını görmek çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, sıkıntıların aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kolunun kırıldığını görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına delalet eder.

Kahve falında kol saatinin kırıldığını görmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, işinden ekmeğinden olacağına delalet eder.

Kahve falında bir başkasının kolunun kırıldığını görmek hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğun kolunun kırıldığını görmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kırılan kol görmek hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin kolunun kırıldığını görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine delalettir.

Kahve falında kolu kırılmak tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir