AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaslı olmak

Kahve falında kaslı olmak

Kahve falında kaslı olmak emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, kişinin her işi severek yapacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerinin tutacağına inanılır.

Kahve falında kaslı olmak gördüyseniz:

  • Sizi rahatlatacak aktivitelerle vakit geçirmelisiniz.

Kahve falında kaslı olmak çabalarının boşa çıkacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kaslarini kazimak hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında kaslı kadın görmek zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaslı vücut görmek dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, bebek sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kasli yüzük görmek kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında basini kasimak istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kas çalışmak çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, iş için gurbete gidileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaslari tıraş etmek hayattan her istediğini alacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir