AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaslı kadın görmek

Kahve falında kaslı kadın görmek

Kahve falında kaslı kadın görmek büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaslı kadın gördüyseniz:

  • Astrolojik açılar oldukça gergin, soğuk duş etkisi yaratan durumlar, gergin ortamlar, gergin kişiler, zorlayıcı gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında kaslı kadın görmek sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına işarettir.

Kahve falında kasılarak yürümek ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında kaslı vücut görmek sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaslı kol görmek elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek kası görmek herkesten ileriye gideceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaslı erkek görmek mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kas yapmak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, ödeme güçlü çekeceğine delalettir.

Kahve falında kaslarini kazimak ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir