AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini ısırmak

Kahve falında kendini ısırmak

Kahve falında kendini ısırmak dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, sorunlarından arınacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kendini ısırmak gördüyseniz:

  • Elinizden kaçanı düşüneceğiniz yerde yeni durumu karşılamaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında kaplumbağanın elini ısırdığını görmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında atın elini ısırdığını görmek kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında inek ısırdığını görmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında yılan elini ısırmak onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında horozun ısırdığını görmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında et ısırmak bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaplan ısırdığını görmek alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine yorulur.

Kahve falında karıncanın ayağını ısırdığını görmek mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir