AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol çantasının çalındığını görmek

Kahve falında kol çantasının çalındığını görmek

Kahve falında kol çantasının çalındığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, güzel günler yaşanacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine delalettir.

Kahve falında kol çantasının çalındığını gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan bir kişi sizi rekabet ortamına çekebilir.

Kahve falında kol çantasının çalındığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında çantası çalınmak çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çantamın çalındığını görmek maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında çanta çalınması görmek zorlukların biteceğine, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının çantasının çalındığını görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kol çantasını unutmak zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deri kol çantası görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına delalettir.

Kahve falında siyah kol çantası görmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir