AnaSayfa / Genel / Kahve falında çantamın çalındığını görmek

Kahve falında çantamın çalındığını görmek

Kahve falında çantamın çalındığını görmek pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, bol kazanç elde edileceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çantamın çalındığını gördüyseniz:

  • Sunacak veya yardımcı olacak çok şeyiniz olsa da, bazı işlere veya kişilere karışmamanızda fayda var.

Kahve falında başkasının çantasının çalındığını görmek aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine yorulur.

Kahve falında çanta çalınması görmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çantası çalınmak çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında çantamın çalındığını görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kol çantasının çalındığını görmek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fotoğraf makinesinin çalındığını görmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında oğlunun çalındığını görmek başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çalıştığını görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir