AnaSayfa / Genel / Kahve falında deri kol çantası görmek

Kahve falında deri kol çantası görmek

Kahve falında deri kol çantası görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, iç dünyasında rahata kavuşacağına, kafasının rahat edeceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, berekete ve bolluğa kavuşulacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine tabir olunur.

Kahve falında deri kol çantası gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde sevginizi göstermeniz ilişkilerinize iyi gelebilir.

Kahve falında deri kol çantası görmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni deri çanta görmek yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, üzgün ve hasta olacağına delalettir.

Kahve falında kahverengi deri çanta görmek özlediği yerlere yolculuk edeceğine, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı deri çanta görmek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine alamet eder.

Kahve falında yılan derisi çanta görmek tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında deri çanta satın almak çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine yorulur.

Kahve falında siyah deri çanta kaybetmek kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deri çanta kaybetmek mutlu ve keyifli hissedeceğine, amacına ulaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir