AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının çantasının çalındığını görmek

Kahve falında başkasının çantasının çalındığını görmek

Kahve falında başkasının çantasının çalındığını görmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının çantasının çalındığını gördüyseniz:

  • Bir tanıdığınızın kişisel problemleriyle çok ilgilisiniz.

Kahve falında kol çantasının çalındığını görmek yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının çantasının çalındığını görmek onlara karşı zafer kazanacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çanta çalınması görmek başarı üstüne başarı kazanacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında çantamın çalındığını görmek iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına delalet eder.

Kahve falında çantası çalınmak daha rahat bir hayata kavuşulacağına, maddi kayıpların olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini çalışırken görmek bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski çalışma arkadaşını görmek hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, sıkıntılarının zamanla geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın parçalarının çalındığını görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir