AnaSayfa / Genel / Kahve falında çantası çalınmak

Kahve falında çantası çalınmak

Kahve falında çantası çalınmak yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine alamet eder.

Kahve falında çantası çalınmak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde sevgi alışverişleri çoğalıyor.

Kahve falında başkasının çantasının çalındığını görmek kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına işarettir.

Kahve falında kol çantasının çalındığını görmek hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında çantası çalınmak kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına delalettir.

Kahve falında çanta çalınması görmek şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında çantamın çalındığını görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cep telefonunun çalınmasını görmek yollarını ayıracağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ders çalışırken görmek hayatın kolaylaşacağına, hedeflere ulaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çalınan eşyayı görmek sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir