AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol çantası aldığını görmek

Kahve falında kol çantası aldığını görmek

Kahve falında kol çantası aldığını görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kol çantası aldığını gördüyseniz:

  • Yalnız bir erkekseniz, bir maceraya atılabilir ya da gerçekten sevebileceğiniz bir kadınla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kol çantası aldığını görmek sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni kol çantası görmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz kol çantası almak var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deri kol çantası görmek yakın çevresine fikir danışacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kol çantasını çaldırmak yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına işaret eder.

Kahve falında kol çantasının kaybolduğunu görmek falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni kol çantası almak bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kolunda çanta görmek iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir