AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolsuz bacaksız görmek

Kahve falında kolsuz bacaksız görmek

Kahve falında kolsuz bacaksız görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, kazancının günden güne arttıracağına, hayatının çok daha kolay hale geleceğine, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kolsuz bacaksız gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişilerin sizi engellemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında kolsuz bacaksız bebek görmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kopmuş kol bacak görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına işaret eder.

Kahve falında kol bacak görmek tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, hasta ve üzgün olacağına inanılır.

Kahve falında kol bacak kesmek sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine tabir olunur.

Kahve falında kopuk kol bacak görmek verimli ve bereketli işler yapacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolu bacağı olmayan birini görmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında kopmuş kol ve bacak görmek hataların düzeltileceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında kırık kol ve bacak görmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir