AnaSayfa / Genel / Kahve falında kopmuş kol ve bacak görmek

Kahve falında kopmuş kol ve bacak görmek

Kahve falında kopmuş kol ve bacak görmek hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, fakirlerin güleceğine, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına, sayılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kopmuş kol ve bacak gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği veya genel değişiklikler yeni fırsatları fark etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında kopmuş kol bacak görmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında kolu bacağı kopmuş görmek ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolu bacağı olmayan birini görmek sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında kırık kol ve bacak görmek hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolları bacakları olmayan birini görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kol bacak kesmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına işarettir.

Kahve falında kopmuş kol ve bacak görmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kopuk kol bacak görmek onurlu bir hayat süreceğine, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir