AnaSayfa / Genel / Kahve falında kök diş çekmek

Kahve falında kök diş çekmek

Kahve falında kök diş çekmek problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kök diş çekmek gördüyseniz:

  • Ateşinizi dışarı püskürmeniz durumunda ortam yangın yerine dönebilir.

Kahve falında kök diş çekmek uzun yıllar yaşayacağına, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kök dişini çekmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Kahve falında kök dişi çekmek hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında köklü diş görmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kök diş görmek rahat bir hayata adım atacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına işarettir.

Kahve falında diş kökü görmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına rivayet eder.

Kahve falında köksüz diş görmek haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kök diş çektirmek ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir