AnaSayfa / Genel / Kahve falında kök dişinin düştüğünü görmek

Kahve falında kök dişinin düştüğünü görmek

Kahve falında kök dişinin düştüğünü görmek zararlarını telafi edeceğine, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, çaresiz kalacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında kök dişinin düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da programlarınızın istendiği gibi gitmeme veya türlü nedenlerle bozulma ihtimali söz konusu olabilir.

Kahve falında kök dişinin düştüğünü görmek zevkli ve güzel hale geleceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişinin kökünden çıktığını görmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kök dişi çektirmek yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, nimet ve berekete ereceğine rivayet eder.

Kahve falında dişinin kökünü görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına işarettir.

Kahve falında kök dişinin çıktığını görmek Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına delalet eder.

Kahve falında dişin kökünden çıktığını görmek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kök dişin çıktığını görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, işlerine yeni işler katacağına delalet eder.

Kahve falında kök dişini çekmek el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir