AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere kaka yapmak

Kahve falında bir yere kaka yapmak

Kahve falında bir yere kaka yapmak yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yere kaka yapmak gördüyseniz:

  • Daha fazla çalışmayı gerektirse de, işinizle ilgili işleri tamamlamanız, problemli yerleri düzeltmeniz gerekiyor.

Kahve falında orta yere kaka yapmak sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında yerlere kaka yapmak sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, isteklerinin erteleneceğine inanılır.

Kahve falında her yere kaka yapmak herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalettir.

Kahve falında yere kaka yapmak ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine alamet eder.

Kahve falında bir yere kaka yapmak rahatının ve ağız tadının kaçacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kaka yapmak günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında ayakkabıya kaka yapmak deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kokulu kaka yapmak meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir