AnaSayfa / Genel / Kahve falında arsa almak istemek

Kahve falında arsa almak istemek

Kahve falında arsa almak istemek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, kısmetinizin açılacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, zorluklarının biteceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına işarettir.

Kahve falında arsa almak istemek gördüyseniz:

  • Size yapılan hataları affedebilir, insanlarla iyi ilişkiler kurabilir veya mevcut ilişkilerinizi mükemmel hale getirebilirsiniz.

Kahve falında arsa almak istemek sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında deniz kenarında arsa almak kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında arsa tapusu almak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına yorulur.

Kahve falında arsa aramak gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ekmek bulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında kazılmış arsa görmek rakipleri mağlup edeceğine, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz kıyısında arsa görmek kurulu düzeninin devam edeceğine, çareye ve çözüme ulaşacağına yorulur.

Kahve falında başkasının arsa aldığını görmek yakında güzel haberler alarak sevineceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında arsa arazi görmek yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir