AnaSayfa / Genel / Kahve falında arsa almaya çalışmak

Kahve falında arsa almaya çalışmak

Kahve falında arsa almaya çalışmak elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında arsa almaya çalışmak gördüyseniz:

  • Olayları gerçekleştirecek olan sizsiniz oturup beklememelisiniz.

Kahve falında arsa almaya çalışmak bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arsa alıp ev yapmak makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında arsa alıp satmak işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arsa alıp ev yaptırmak hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında arsa kazmak çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arsa almak istemek gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin arsa aldığını görmek kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arsa pazarlığı yapmak borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir