AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının ayağının koktuğunu görmek

Kahve falında başkasının ayağının koktuğunu görmek

Kahve falında başkasının ayağının koktuğunu görmek yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, stresin ve üzüntülerin biteceğine yorulur.

Kahve falında başkasının ayağının koktuğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarılı olmak için atacağınız adımlar istediğiniz sonuçları getirmeyebilir.

Kahve falında sağ ayağının koktuğunu görmek refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında ayak koktuğunu görmek ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, hatalarını düzelteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayaklarının koktuğunu görmek iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına işaret eder.

Kahve falında ayağının koktuğunu görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin ayağının koktuğunu görmek zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağın koktuğunu görmek ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, doğru olanı seçeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının ayağının koktuğunu görmek kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ter koktuğunu görmek işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir