AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenazenin koktuğunu görmek

Kahve falında cenazenin koktuğunu görmek

Kahve falında cenazenin koktuğunu görmek bereket ve zenginlik elde edeceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına işaret eder.

Kahve falında cenazenin koktuğunu gördüyseniz:

  • İşlerin halledilmesi veya tamamlanması için zaman ayırmanız gerekiyor.

Kahve falında kokmuş cenaze görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında cenazenin koktuğunu görmek yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kokmuş yumurta görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ölü ve kokmuş balık görmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kokmuş kıyma görmek elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında sağ ayağının koktuğunu görmek olur olmadık anlarda beyan edeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine yorulur.

Kahve falında çoraplarının koktuğunu görmek çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kok kömür görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir