AnaSayfa / Genel / Kahve falında arpa tanesi görmek

Kahve falında arpa tanesi görmek

Kahve falında arpa tanesi görmek hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, bilgilerle donanacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında arpa tanesi gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz bir kişi sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Kahve falında arpa tanesi görmek malını ve canını emniyete alacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arpa şehriye pilavı görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında biçilmiş arpa görmek daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında arpa biçmek attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, yeni girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında tarlaya arpa ekmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buğday arpa görmek zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına inanılır.

Kahve falında arpa ambarı görmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında arpa şehriye görmek yediği ekmeğin verimli olacağına, yüzünde güller açacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir