AnaSayfa / Genel / Kahve falında arpa biçmek

Kahve falında arpa biçmek

Kahve falında arpa biçmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine, can sıkıntısının geçeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına inanılır.

Kahve falında arpa biçmek gördüyseniz:

  • Çok üzerinde durmamanızda fayda var.

Kahve falında arpa biçmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil arpa biçmek hayal kırıklığına düşeceğine, gereken sabrı göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arpa şehriye görmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, yetki ve söz sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarlada arpa görmek ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine yorulur.

Kahve falında arpa görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arpa çiçeği görmek çevreye karşı itibarın artacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına delalettir.

Kahve falında biçilmiş arpa görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında çok arpa görmek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir