AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocayı ısırmak

Kahve falında kocayı ısırmak

Kahve falında kocayı ısırmak sevinçli haberler alınacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, özel hayatında mutlu olacağına, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine delalet eder.

Kahve falında kocayı ısırmak gördüyseniz:

  • Sosyal aktiviteler esnasında ilginç teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında kocayı ısırmak kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, kişinin her işi severek yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasını köpek ısırdığını görmek parasını ve işini kaybedeceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine işarettir.

Kahve falında kocasını ısırmak iyi şartlarda yaşayacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın elini ısırdığını görmek çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını ısırmak Allah’ın kendisinden yana olacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz farenin ısırdığını görmek kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına işaret eder.

Kahve falında oğlunu ısırmak kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, hayattan yana keyif bulacağına delalet eder.

Kahve falında kartalın ısırdığını görmek uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir