AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasını ısırmak

Kahve falında kocasını ısırmak

Kahve falında kocasını ısırmak kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocasını ısırmak gördüyseniz:

  • Umutsuz olsanızda, bir kez daha denemenizde fayda var.

Kahve falında kocayı ısırmak güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına işaret eder.

Kahve falında kocasını ısırmak çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocasını köpek ısırdığını görmek hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpeklerin ısırdığını görmek koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına yorulur.

Kahve falında köpeğin kendini ısırdığını görmek başarılı çalışmalara imza atacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine işaret eder.

Kahve falında eşinin burnunu ısırmak onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, güzel davetler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil yılan ısırdıgını görmek şeytanın aklına uyacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında farenin ısırdıgını görmek borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir