Kahve falında kartalın ısırdığını görmek

Kahve falında kartalın ısırdığını görmek yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, moral bozukluğu yaşanacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kartalın ısırdığını gördüyseniz:

  • Aranızda meydana gelebilecek en ufak bir tartışmayı büyütmeye eğilimlisiniz.

Kahve falında kartalın ısırdığını görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, sıkıntılardan kurtulmaya rivayet eder.

Kahve falında kartal kanadı görmek dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine inanılır.

Kahve falında kartal gibi uçmak tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kartal görmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine yorulur.

Kahve falında kartal taşlamak maddi olarak zarar edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Kahve falında kartalın saldırdığını görmek bazı zevklerinden geri kalacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına rivayet eder.

Kahve falında kartal pisliği görmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünde kartal görmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir