AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu ısırmak

Kahve falında oğlunu ısırmak

Kahve falında oğlunu ısırmak imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, aile içinde saadetinin artacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, kötü sözler duyulacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine delalet eder.

Kahve falında oğlunu ısırmak gördüyseniz:

  • Belli konular çok yakında sonuçlanacak, siz bekleyerek vakti uzatmayın.

Kahve falında oğlunu ısırmak mesleğine dört elle sarılacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine delalet eder.

Kahve falında kendi elini ısırmak hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına işaret eder.

Kahve falında balinanın ısırdığını görmek bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine delalettir.

Kahve falında inek ısırdığını görmek kendisine kızacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında eli ısırmak çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında parmağını ısırmak dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine rivayet eder.

Kahve falında hindinin ısırdığını görmek sıkıntı yaşanacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına yorulur.

Kahve falında birinin parmaklarını ısırmak çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir