Kahve falında başkasını ısırmak

Kahve falında başkasını ısırmak sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, tüm keyfinin kaçacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, bol bol moral depolanacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasını ısırmak gördüyseniz:

  • Baskı yaratan konuları konuşmanın zamanı gelmemiş olabilir.

Kahve falında su yılanın ısırdığını görmek toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında küçük yılanın ısırdığını görmek sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine işarettir.

Kahve falında ölünün elini ısırmak mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük balığın ısırdığını görmek bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, geçim için verdiği savaşın kızışacağına tabir olunur.

Kahve falında horoz ısırdığını görmek sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, başı sıkışanın derdine çare bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aslanın ısırdığını görmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine işaret eder.

Kahve falında yılanın kendini ısırdığını görmek kazancını iki kat arttıracağına, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parmağını ısırmak yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir