AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocayı dövmek

Kahve falında kocayı dövmek

Kahve falında kocayı dövmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocayı dövmek gördüyseniz:

  • Eğlenceye zaman ayırmalı, dışarı çıkıp keyifli vakit geçirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında kocasını dövmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında kocasının kızını dövdüğünü görmek hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında kocanın karısını dövdüğünü görmek yalnız kalınacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocayı dövmek huzurlu ve mutlu olunacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kocanı dövmek zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına delalettir.

Kahve falında kocasının dövdüğünü görmek sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, hayatının başarılarla dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocasını dövdüğünü görmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında kocasının karısını dövdüğünü görmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir