Kahve falında kocanı dövmek

Kahve falında kocanı dövmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına delalettir.

Kahve falında kocanı dövmek gördüyseniz:

  • Yaşanabilecek bazı gelişmeler veya olaylar bazı konuları daha gerçekçi şekilde ele almanızı veya gerçekleri görerek yeni düzenlemeler yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kocasının kızını dövdüğünü görmek sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında kocasını dövdüğünü görmek hüsrana uğratacağına, sözleri tutulacağına alamet eder.

Kahve falında koca dövmek daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına işaret eder.

Kahve falında kocasının sevgilisini dövmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, şansının her daim kendisinden yana gideceğine inanılır.

Kahve falında kocayı dövmek sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına delalettir.

Kahve falında kocasının dövdüğünü görmek kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kocasının karısını dövdüğünü görmek ekmeğinin verimli olacağına, kısmetinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocanı dövmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir