AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasını dövdüğünü görmek

Kahve falında kocasını dövdüğünü görmek

Kahve falında kocasını dövdüğünü görmek yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, keyifleneceğine ve afiyette olacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasını dövdüğünü gördüyseniz:

  • Riskli işlerden kaçınmalı, para kaybetme ihtimalinizi göz ardı etmemelisiniz.

Kahve falında kocanı dövmek beklentilerinin yerine geleceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocasının kızını dövdüğünü görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasını dövmek dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine işarettir.

Kahve falında kocasının dövdüğünü görmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına yorulur.

Kahve falında kocasının sevgilisini dövmek vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocanın karısını dövdüğünü görmek iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, fikirlerinin can bulacağına inanılır.

Kahve falında koca dövmek işiyle nam salacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına delalet eder.

Kahve falında kocasının karısını dövdüğünü görmek elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan fal sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir