Kahve falında kocasını dövmek

Kahve falında kocasını dövmek değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, fal sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, kötü giden işlerin düzeleceğine inanılır.

Kahve falında kocasını dövmek gördüyseniz:

  • Korkularınızla yüzleşebilirseniz, dış görünüşünüzde, imajınızda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında kocanın karısını dövdüğünü görmek tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocasının dövdüğünü görmek geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında kocasının karısını dövdüğünü görmek maddi zarara gireceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına inanılır.

Kahve falında kocasını dövdüğünü görmek ağız tadının bozulmayacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında kocayı dövmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine inanılır.

Kahve falında koca dövmek sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocasını dövmek bütçesinin genişleyeceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocanı dövmek geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top