AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde yatmak

Kahve falında gökyüzünde yatmak

Kahve falında gökyüzünde yatmak zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde yatmak gördüyseniz:

  • Birtakım nedenlerle ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince üzerine düşmeniz halinde yoluna girecek.

Kahve falında gökyüzünde yatmak işlerin günden güne daha da artacağına, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzünde göz görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, stresin ve üzüntülerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde yüzen balık görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında gökyüzünde uçan gemi görmek çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde birçok yıldız görmek evi yoksa ev alacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında gökyüzünde iki göz görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı gökyüzü görmek imkânlarının da genişleyeceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzünde saray görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir