AnaSayfa / Genel / Kahve falında armut fidanı görmek

Kahve falında armut fidanı görmek

Kahve falında armut fidanı görmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına delalet eder.

Kahve falında armut fidanı gördüyseniz:

  • Belli bir konuya kendini adamış bazı kişiler olsa bile, siz elinizden gelenin en iyisini ortaya koyarak kendi planlarınızı yapıp hızla ilerlemelisiniz.

Kahve falında armut fidanı görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, o kimselerden menfaat göreceğine delalettir.

Kahve falında armut fidanı dikmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına inanılır.

Kahve falında çam fidanı görmek güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına yorulur.

Kahve falında vişne fidanı görmek insanları kıracağına, hayırlı bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında soğan fidanı görmek kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biber fidanı görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sebze fidanı dikmek maddi gücünün yerine geleceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fidanlar görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir