AnaSayfa / Genel / Kahve falında armut dikmek

Kahve falında armut dikmek

Kahve falında armut dikmek zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine alamet eder.

Kahve falında armut dikmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin tartışmacı veya uzlaşmaya yanaşmayan tavırlarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında armut dikmek çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, güvensizlik duymaya işaret etmektedir.

Kahve falında armut fidanı dikmek itibarın sarsılacağına, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında armut çiçeği görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve fal sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bahçede armut görmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, aile bireyleri ile tartışacağına delalet eder.

Kahve falında elma ve armut ağacı görmek parasının ve malının da artacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında armut pişirmek kurulu düzeninin devam edeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında armut kurdu görmek sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine armut verdiğini görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir