AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalından armut almak

Kahve falında dalından armut almak

Kahve falında dalından armut almak sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, hararetli olayların meydana geleceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, önemli ve ciddi işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dalından armut almak gördüyseniz:

  • Eviniz ya da ev halkından birisi için bazı harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında dalından armut almak çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında dalından armut toplamak pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına inanılır.

Kahve falında dalında armut yemek evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine alamet eder.

Kahve falında dalında armut görmek ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, masabaşı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dalından armut yemek içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine rivayet eder.

Kahve falında armut dalı görmek yuva kuracağına, iş hayatında rahat edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuru armut görmek ticarette yol katedeceğine, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında armut ve armut ağacı görmek neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir